• Головна
  • 5 найлегших закусок до Нового Року
12:37, 30 грудня 2022 р.

5 найлегших закусок до Нового Року

5 найлегших закусок до Нового Року

До Нового Року залишається зовсім небагато. Ми потурбувалися, щоб ваш новорічний стіл (якщо він у вас звичайно буде) був цікавим і різноманітним. 

Саме тому приготували для вас рецепти п’яти найлегших закусок. До речі, їх можна готувати не лише у Новий Рік, а й просто так.

Паштет із копченої скумбрії

Інгредієнти:

  • Копчена скумбрія
  • Вершкове масло
  • Цибуля
  • Оцет

Приготування:

1. Помістити шматочки скумбрії та масло у блендер. Змішати. 

2. Обсмажити подріблену цибулю на пательні, додати оцту та цукру і залишити тушкувати на годину. 

3. Подавати страву із свіжим хлібом. 

Закуска новорічна ялинка з лаваша

PdyhNLRTnDGe4149GBEKk6ofahwoCrDaRKRN8UrCbe68SyzNoMyMpq5NgTifGiUuJIYaxr8XN_eP5pT3_b45dbP4VZETxUJgPIOPBzgUrUjWxW2_c7e951PbaOS7_ZUm5daOKp1TLc0TAl-7s4eis7bNz8j8Uo3k03rZt9QSry9MRr4YpOn5Pyp6s2uD2Q

Фото цього рецепту новорічної закуски 2023 викликає апетит вже з першого погляду. А готується вона буквально за 5 хвилин. Візьміть круглий лаваш, піту або коржик, розріжте на трикутники. Змішайте вершковий сир з подрібненим шпинатом, змастіть їм кожен трикутник. Прикрасьте шматочками помідора або болгарського перцю, для імітації стовбура застроміть солону хлібну паличку.

Цибулеві кільця в клярі

Інгредієнти: 

  • яйце - 3 шт.
  • цибуля - 4 шт.
  • борошно - 5 ст. л.
  • моцарела - 5 ст. л.
  • рослинна олія - 100 мл
  • панірувальні сухарі - 75 г
  • спеції за смаком.

Приготування: 

1. Нарізати цибулю великими кільцями. Розділити на слайси.

2. Всередину помістити тоненькі шматки сиру і ще одне кільце цибулі. 

3. В окрему посудину розбити яйця і додати спеції. 

4. Кожне кільце занурити в борошно, потім - у яйце та панірувальні сухарі і смажити. 

Печериці з фетою та часником від Євгена Клопотенка

F4nCuRFjGWzR9sZlEsMbBQuchw624H-JtQTyRycV_jwXnZZj6rCmczww16uDdVz7CN1QimTry3Tsg_j3qGJ5r1gtp4xtmu5qrvzFBL8XlMOIzTc4SkxNfBipmaB603CF2McOJnCLwkQpBjfD9yksKEpsRbVZHqlxLZ4Po3iblUSX5ncSmsIUvsJEuKg_OQ

Інгредієнти:

  • 400 г печериць

  • 200 г фети

  • 2 зубчики часнику

  • 5 гілочок петрушки

  • 1 ст. л. оливкової олії

  • чорний перець за смаком

  1. Перед приготуванням розігрійте духовку до 180 градусів. Гриби потрібно помити та зрізати ніжки від капелюшків. Ніжки нам не потрібні, але можете використати їх в іншій страві. Застеліть деко пергаментом та покладіть на нього капелюшки грибів. Полийте печериці оливковою олією та запікайте 15-20 хвилин. По готовності дайте грибам охолонути.

  2. Часник почистіть і дрібно поріжте. У ємності перемішайте фету з часником та дрібно порізаною петрушко. Перекладіть гриби у ємність та трохи перемішайте. За бажанням додайте чорний перець.

Канапе з сьомгою

Ipb92zPo4hRCcQBcXB742ikmCV1QJgOMMJnKMb5VApR3lgifCOtcwfUjyWdN_7QXEubxeAG3wLQyze_mZCOCcygzPzJ2jkrh5C6vDP5X0k6ZkTG0xTHLbsgQO74PjuziUU84PImjlcsDkFAlDiDXAln1FfAuCOi1feNGxnt0WKMe_Jhwzvl0J2oe3MjG1g

Канапе - ідеальна закуска для святкового столу. Обов'язково приготуйте на новий рік традиційну закуску - канапе з сьомгою / лососем.

Що знадобиться для приготування канапе:

  • 100 г філе слабосоленої червоної риби;

  • 100 грам твердого сиру;

  • 1 свіжий огірок;

  • 3 яйця;

  • Шпажки для канапе.

Приступаємо до приготування:

  1. Поріжте огірки кільцями, але не дуже тонко - це буде підстава для майбутніх канапе.

  2. Яйця відварити круто, сир порізати кубиками приблизно 2х2 см.

  3. Наріжте яйця кружечками товщиною 2 см.

  4. Збираємо канапе: спочатку кладемо гурток огірка, зверху кружок вареного яйця, потім шматочок сиру. Зверху викладаємо шматочок червоної рибки і фіксуємо складові канапе шпажкою. Ідеальна закуска до нового року готова!

Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Слов’янськ #новини #Чернівці #новини Чернівців #новости Славянска #рецепти #Новорічний стіл #що приготувати #закуски #Новий Рік
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...